A doua oară-n viaţă, Orchestra „Rapsodia Bihoreană”, dirijor prof. Liviu Buţiu, va putea fi urmărită vineri, 25 martie, pe TVR 1, evoluând în cadrul emisiunii O dată-n viaţă”, realizată de Iuliana Tudor.

Vineri, 25 martie, de la ora 21.00, se va difuza, pe TVR 1, binecunoscuta emisiune „O dată-n viaţă”, realizată de Iuliana Tudor, având în platou, pentru a doua oară, Orchestra „Rapsodia Bihoreană”, condusă de dirijorul Liviu Buţiu, profesor şi director adjunct al Şcolii de Arte Francisc Hubic din Oradea. Dacă la prima participare în studiourile TVR-ului şi a emisiunii ,,O dată-n viaţă” Orchestra „Rapsodia Bihoreană” a fost alături de îndrăgita noastră bihoreancă Florica Zaha, de data aceasta, însă, datorită profesionalismului de care a dat dovadă, orchestra a fost solicitată să acompanieze o îndrăgită interpretă a Ardealului - Veta Biriş, alături de care au evoluat şi dansatorii Ansamblului „Junii Târnavei”, orchestra acompaniindu-le şi acestora o suită de dansuri din zona Mureşului.

Iată, încă o dată, se dovedeşte, dacă mai era cazul, că Orchestra „Rapsodia Bihoreană” se bucură de aprecieri atât în rândurile artiştilor din ţară, care nu odată au apreciat la scenă deschisă profesionalismul şi competenţele ei, cât şi în rândul realizatorilor de emisiuni de folclor.