Prinţesa Charlotte a Marii Britanii a spus primul cuvânt în public, în timpul vizitei în Canada a familiei regale, rostind pop (poc) în timp ce se juca împreună cu fratele ei, prinţul Charles, la o petrecere cu baloane, informează Reuters.

 

Prințesa Charlotte a făcut senzaţie în Canada. Micuţa a fost în lumina reflectoarele la o petrecere cu baloane, unde prinţul George, fratele ei, a ales să se joace cu un mic ponei.

Petrecerea distractivă pentru copii a fost organizată pentru copiii familiei regale a Marii Britanii, în grădinile de la Government House din Victoria, unde familia regală a stat în timpul vizitei în Canada, transmite Vanity Fair.

Evenimentul a fost o șansă pentru prinţ și prințesă să întâlnească alți 24 de copii, toți sub vârsta de cinci ani, invitați la petrecere, care provin din familii militare, cu unul dintre părinţi detaşat la datorie.

Angajaţii guvernului canadian, ce se ocupa de reședința oficială, au vrut să transforme petrecerea într-o ocazie de neuitat. Au adus o capră ce vieţuieşte în deşertul Nubian de la grădina zoologică, o oaie, și doi ponei numiţi Honey și TC, amenajând o mică grădină zoologică ad-hoc.

În timp ce George era captivat de o mașină de făcut baloane în formă de pește, cu care a stropit-o, din greşeală, pe sora lui mai mică, prințesa Charlotte construia o arcadă din baloane ce ducea către mini-grădina zoologică adusă de reprezentanţii guvernului canadian.

Charlotte, care făcut primii paşi în mai, chiar înainte de prima ei zi de naștere, a fost voinică şi zglobie, iar mica arcadă de baloane aproape s-a răsturnat.

„Pop”, adică „poc”, a spus ea la un moment dat, astfel rostind primul ei cuvânt în public, în faţa camerelor de luat vederi.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a purtat o rochie elegantă, de culoare crem, creată de Chloé - o alegere curajoasă pentru o petrecere de copii - a ţinut-o pe Charlotte în braţe. Prinţesa era adorabilă într-o rochie albastră şi cu un cardigan.

William îl ţinea de mână pe prinţul George. Micul prinț era în pantaloni scurți, tricou, şi o bluză de tip marinar.

De îndată ce Charlotte, care are doar 1 an şi patru luni, a fost lăsată jos de ducesă, a început să exploreze locul. A împărtăşit cu micuţul George baleiajul aventuros. Între timp George se îndrepta spre cei doi ponei, aduşi în grădinile amenajate la Government House.