Berbecul

Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mană de ajutor de unde nici nu vă asteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

Taurul

Plecaţi într-o excursie cu rudele, care nu vă încântă însă foarte tare, dar nu aveţi de ales. Cu toate acestea, spre seară lucrurile se vor linişti şi veţi putea petrece timpul alături de cei foarte apropiaţi.

Gemenii

Astăzi sunteţi irascibil cu toate persoanele din jurul vostru, mai ales cu cele care nu vă dau dreptate. Din acestă cauză este posibil să vă certaţi cu persoana iubită şi să renunţaţi la excursia programată şi asta nu e bine.

Racul

De dimineaţă sunteţi plin de energie şi socializaţi cu fiecare persoană cu care vă întâlniţi. Aveţi o zi de relaxare şi ar fi bine să profitaţi din plin. În ceea ce priveşte persoana iubită, vă veţi face planuri pentru un eveniment foarte important.

Leul

Sunteţi inventiv şi ambiţios, profitaţi de timpul liber şi fiţi alături de persoana iubită. Este posibil să aveţi o discuţie serioasă cu aceasta în ceea ce priveşte planurile de viitor. Nu rataţi nici o ocazie să descoperiţi lucruri noi şi să vă distraţi.

Fecioara

Munca vă dă mari bătăi de cap, este posibil sa aveti probleme cu banii, şi din acest motiv să nu vă simţiti în largul vostru. Nu trebuie să renunţaţi, fiţi optimist şi lucrurile se vor îndrepta de la sine.

Balanţa

S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că l-aţi neglijat în ultima perioadă, pentru că v-aţi implicat în foarte multe acţiuni . Acest lucru vă poate pune în faţa unei decizii dificile, dar o veţi scoate la capăt.

Scorpionul

Intuiţia vă ajută să aflaţi adevărul în legătură cu nişte zvonuri. Nu trebuie să vă pierdeţi cumpătul şi chiar mai mult, trataţi persoanele răutăcioase cu indiferenţă. Relaţia cu partenerul de viaţă este foarte bună.

Săgetătorul

În cursul dimineţii aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Spre seară este posibil să primiţi o veste bună iar duminica va fi una şi mai frumoasă.

Capricornul

În acestă zi toate lucrurile decurg exact aşa cum v-aţi planificat. Sunteţi bucuros că vă merge bine pe plan financiar şi vă puteţi relaxa într-o excursie alături de persoana iubită. O meritaţi!

Vărsătorul

Oboseala îşi face simţită prezenţa şi nu vă mai puteţi concentra asupra muncii. Chiar dacă nu staţi foarte bine pe plan financiar, aveţi nevoie de un mic concediu. Ar fi bine să profitaţi de orice moment ca să vă odihniţi.

Peştii

De dimineaţă primiţi o veste neplăcută de la o persoană în vârstă, care vă va da o stare de nelinişte. După-amiază veţi face o excursie împreună cu nişte prieteni apropiaţi, a căror companie vă este pe plac.

ARIADNA