Stadion: Francisc Matei

Spectatori: circa 150

Timp: ploios, urât, friguros

Cartonaşe galbene: Silaghi, Mihoc, G. Popa / Cătană, Balogh, Lascău

S-au remarcat: - / Ţârdea, Paşcalău, Popa, Fogaraşi

CS Bihorul Beiuş: Odobasianu – Stan, Ciobriş, Mihoc, Silaghi, Trip, Toma, Mihuţa, Foghiş, G. Popa (Ţirban 73), Copil (Mândru 46). 

Antrenori: Rudy Kovacs şi Ciprian Carţiş. Rezerve neutilizate: Matei, Koruţ.

Crişul Aleşd: Ţârtea – Chiş, Cătană, Dejeu, Balogh (Sopalcă 89), Ţap, Fogaraşi, Edves, Pop, Lascău, Paşcalău. Antrenori: Mircea Madar şi Mihai Lele.

Arbitri: Cristian Nagy – centru, Bogdan Guler şi Sergiu Varga – asistenţi.

Observator: Petru Boroş.

 

Peisaj bacovian în acest meci terminat cu o mare surpriză, dar aleşdanii au înviat din propria cenuşă, au luptat şi s-au mobilizat exemplar pe toată durata partidei.

 

Gazdele au jucat haotic, n-au putut lega pasele, n-au fost atenţi la offside-uri, toată echipa jucând „în dorul lelii”, mai ales conducătorul de joc, experimentatul Trip, total absent, la fel ca şi Toma, Mihuţa, Silaghi, Ciobriş şi ceilalţi coechipieri. Trip şi Mihuţa au irosit o serie de lovituri libere de la 20-25 m cu nonşalanţă. La fel Cătană (31) şi Fogaraşi (36) au şutat din lovituri libere peste poartă. Mai mult, stadionul a îngheţat la bara lui Ţap de la 18 m, Odobasianu fiind bătut. În minutul 47 acelaşi Odobasianu a greşit o degajare simplă spre Foghiş care s-a bâlbăit pierzând balonul în faţa lui Pop. Acesta din urmă a şutat spre poartă, dar de pe linia porţii Silaghi a reuşit să respingă. În continuare aleşdanii au jucat foarte bine, apărarea lor fiind de netrecut. Gazdele au rămas de nerecunoscut spre deziluzia spectatorilor temându-se parcă de perspectiva ocupării locului I. În minutul 56 Toma a scăpat singur pe partea stângă şi de la 8 m a pasat greşit în faţa porţii fiind admonestat de spectatori. În minutele 54 şi 66 Trip a trimis în zid din lovituri libere poziţionate execelent. În minutul 63 Fogaraşi a avut o mare ocazie de a puncta trimiţând o „bombă” de la 18 m milimetric pe lângă bară, apoi Pop (70) a şutat şi el puţin peste poartă. Gazdele totuşi puteau învinge nemeritat atunci când Silaghi a scăpat singur pe dreapta, dar a tras ca un începător în portarul Ţârtea, cel mai bun jucător de pe teren. Felicitări şi antrenorului Mircea Madar mereu cu gura pe jucători, ambiţionându-i. Nu mi-aş fi imaginat ca Aleşdul să joace atât de bine la Beiuş. Bravo lor că s-au putut remonta după severul eşec de acasă cu Borşul (0-6). Bravo lor!